ZOHO PROJEKTI SADA SU INTEGRIRANI S GOOGLE APLIKACIJAMA - TECHCRUNCH - PRIOPĆENJA ZA TISAK - 2019

Anonim

Web-based produktivnost suite Zoho je nastavio da integriraju svoje proizvode s Googleom, kako bi se olakšalo korištenje Gmail i Zoho aplikacija istovremeno. Prošlog ljeta, Zoho, web-based softverski paket koji uključuje alate za upravljanje dokumentima, projektima i fakturiranjem, integrirane Google i Yahooove prijave, omogućujući korisnicima da se prijavljuju u Zoho koristeći Google ili Yahoo račun. I tijekom ljeta, Zoho je pokrenuo integraciju prijave s Google Apps, dopuštajući korisnicima da se prijavljuju na Zoho koristeći svoje vjerodajnice za Google Apps. Danas Zohoov projekt suradnje na projektu, Zoho Projects, postat će proširena aplikacija za Google Apps.

Zoho Projects je program za timsku suradnju i upravljanje projektima koji timovima omogućuje planiranje, praćenje i suradnju na svakodnevnim aktivnostima i velikim projektima s vanjskim klijentima. S novom integracijom, korisnici usluge Google Apps mogu se prijaviti na Zoho projekte pomoću svojih informacija za prijavu na Google Apps. Korisnici mogu izravno prenijeti svoje dokumente iz Google dokumenata u Zoho projekte. Sve zadaće, sastanke ili aktivnosti u Zoho projektu automatski će se ažurirati u Google kalendaru. Gadgeti Zoho Projekti mogu biti ugrađeni u Gmail, iGoogle i bilo koje druge OpenSocial kompatibilne web stranice.

Integracija dolazi na poleđini prvotnog Googleovog vlastitog all-in-one alata za futurističku suradnju, Google Wavea. No unatoč tome što se suočavaju s konkurencijom velikih oružja poput Microsofta i Googlea, Zoho i dalje ostaje kao igrač u prostoru za upravljanje dokumentima zahvaljujući kontinuiranim inovacijama i iteracijama svojih proizvoda. To gotovo podsjeća na strategiju Salesforce.com.

U stvari, zbog ovog vrlo konkurentnog krajolika, integracije su vitalne za uspjeh softvera kao programski paket. Nedavno je Zoho pokrenula integraciju s Microsoft Sharepointom kao i Microsoft Accessom. Zohoova aplikacija za upravljanje projektima, Zoho Projects 2.0, također je dodala sposobnost uvoza postojećih projekata iz MS Project, Microsoftovog softvera za upravljanje projektima. Zoho je također pokrenuo forumski alat nazvan Zoho Discussions. Izgleda da je strategija pokretanja otplata - Zoho je uspio akumulirati 2 milijuna korisnika u samo 4 godine.

CrunchBase informacije

Zoho

Informacije koje pruža CrunchBase