RESTORAN OTKRIĆE APP DISH.FM POSTAJE NAJBOLJA TRAŽILICA ZA JELO U VIŠE OD 850 GRADOVA ŠIROM SVIJETA - TECHCRUNCH - PRIOPĆENJA ZA TISAK - 2019

Anonim

Dish.fm, nedavno ponovno pokrenuta aplikacija restorana za preporuku koja se usredotočuje na najbolje stavke izbornika, za razliku od ukupnih recenzija mjesta, danas uvodi ažuriranje koje proširuje uslugu u više tražilice za jelo nego lokalni alat. Tvrtka vam je prethodno omogućila da vidite najbolja jela u blizini i usporedite jela unutar restorana, no sada vam i aplikacija pomaže da pronađete najbolje jelo (npr. Odrezak, tiramisu, pizzu itd.) - bilo da je udaljeno 10 minuta, u vašem gradu, ili čak drugdje u svijetu.

Kada je pokretanje izvorno pokrenulo, otišao je na "Foodspotting" put, koji je imao oslanjajući se na crowdsourced fotografije i recenzije. Nakon remonta aplikacije, koji je debitirao prošlog prosinca, novi je fokus bio na izgradnji na vrhu uspostavljenog sadržaja iz izvora kao što su Yelp, Foursquare i Instagram. Da bi se utvrdilo najbolja jela okolo, Dish.fm analizira javne recenzije i savjete pronađene diljem weba, izvlači te, a svaki pozitivni pregled pregledava kao "slično" unutar svoje aplikacije.

S današnjim ažuriranjem ta je funkcionalnost proširena, a sada korisnicima omogućuju traženje omiljene hrane, pića ili slastica gdje god žele, pomoću klizača pri dnu početnog zaslona aplikacije koji se može postaviti na bilo što od 0, 1 milje do 15 milja radi pretraživanja bliže domu. Ili, ako planirate putovanje, primjerice, novo sučelje za pretraživanje omogućuje traženje obje jela ili restorana po imenu u nekom drugom gradu i prikazati ih na karti ili u Dish.fm-ovom čišćem, vizualnom sučelju s fotografijama stavke u pitanju.

Aplikacija je također dodala ključne pojedinosti kao što su restorani, upute i telefonski broj, a ažurirali su korisničke profile za rangiranje jela do nadograđenog datuma kako bi mogao poslužiti kao dnevnik vaših omiljenih jela.

Kad je Dish.fm ponovno pokrenut u prosincu, podržao je samo dva grada (New York i San Francisco) s ukupno analiziranim 3 milijuna recenzija. U ožujku tvrtka je dodala još 13 gradova, a danas broji 865 gradova, s analiziranim preko 8 milijuna recenzija i 8 milijuna fotografija. Više od milijun jela aplikacije ima glasove - što znači da korisnici kažu da je stavka "strašna" ili "strašna".

U testovima, vraćanje grada na drugu lokaciju izvan vašeg svijeta, još je bio mali problem - nekoliko puta nakon što je prebacio i dotaknuo rezultate, aplikacija će i dalje pokazivati ​​zadnja pretraživanja na zaslonu. No, dodatni pokušaj ispraviti će problem, stoga izgleda da bi moglo biti nekoliko bugova koji su ostavljeni za squash. (Vaša kilometraža, kako kažu, može se razlikovati.)

Ažurirana verzija programa Dish.fm, dostupna za iPhone i iPad, sada je dostupna na Apple App Storeu.