PRIPREMA ZA APOLLO - TECHCRUNCH - VIJESTI - 2019

Anonim

2007 će donijeti lansiranje puno očekivane platforme Adobe Apollo, vremensku platformu koja će omogućiti razvojnim programerima da se bave bogatim internetskim aplikacijama, bilo da su izgrađene na Flashu, HTML-u, JavaScriptu i / ili Ajaxu, te ih pretvoriti u desktop aplikacije.

Apollo će biti korisno za radne verzije kritičnih web aplikacija poput e-pošte i kalendara, pri čemu je izvanredna brzina pristupa i aplikacija ponekad važna. Potencijalni programeri već primjećuju: eBay radi na projektu nazvanom "San Dimas" koji će se izvoditi na Apollo, iako nema najavljenih planova za objavljivanje.

Uzbuđeni smo zbog Apolona jer ima potencijal da bude lanac za potpuno novu klasu početaka. To bi mogla biti tehnologija koju treba gledati za 2007. godinu. A Adobe sigurno računa na to da pokreće budući prihod.

Imala sam priliku razgovarati s Kevinom Lynchom, najstarijim potpredsjednikom Adobeova i glavnim arhitektom softvera, o nadolazećem predstavljanju Apolona. Stigao mi je i Steve Gillmor. Slušajte 37-minutni podcast preko TalkCruncha i javite nam što mislite da bi Apolloova "aplikacija ubojica" mogla biti.

Slike u nastavku.